DESPRE NOI ANTRENAMENTE SERVICII PRETURI / PROGRAM CONTACT  
 

MASAJ
Eternul feminin a fost si va fi intodeauna preocupat de frumusete, de iubire si deci de sanatatea perfecta, caci femeia este prima fiinta care a descoperit legatura indistructibila dintre sanatate si frumusete, ca atribute ale une stari fizice ideale.
Femeia stie instinctiv ca accesoriile de lux ale frumusetii, ca toaletele extravagante sau bijuteriile, isi pierd automat din valoare cand sunt purtate pe un corp neingrijit, bolnav sau lipsit de gratie.
De aici vine o legitima preocupare, uneori obsesiva, pentru perfectiunea corporala, pentru o piele catifelata si stralucitoare, forme armonioase si senzuale, o linie supla si gratioasa, toate arme subtile si eficiente pentru cucerirea si invingerea eternului rival dorit, BARBATUL !
Multe dintre voi poate ati avut cel putin o experienta nedorita la masajul anticelulitic (dureri mari, vanatai si disconfort total) si poate va sperie ideea de a mai incerca vreodata acest fel de terapie dar va asteptam sa va convingeti de efectele miraculoase si de starea de bine, garantate in cadrul clubului nostrum!
Va asteptam cu drag sa va confirmam cele spuse mai sus despre masajul nostru!

 

SAUNA INFRAROSU
Sauna reprezinta o baie in doua faze, in care alterneaza o incalzire si o racire.
Temperatura aerului in incaperea saunei este cuprinsa intre 80 si 120 grade, iar umiditatea relativa intre 5 si 15%. Pentru o sedinta se practica 1- 3 sederi in sauna, cu o durata de 8-12 minute fiecare, in functie de obisnuinta si de toleranta fiecaruia.
Faza de racire care urmeaza aplicarii de caldura trebuie sa cuprinda o sedere de 8-12 minute intr-o incapere cu aer proaspat si utilizarea in final a apei reci, urmand apoi o faza de repaus de circa 15 minute. Stiu ca atunci cand intri in ea, pare ca in realitate este mult mai cald. Prima oara, sauna ii va parea unui neinitiat o adevarata pedeapsa, un fel de calvar caruia este supus.
In realitate, efectuata corect si, mai ales, in sedinte de o durata corespunzatoare, sauna poate deveni o adevarata placere atat pentru trup, cat si pentru suflet.

 

CONSULTANTA FITNESS
Orice clienta beneficiaza in cadrul abonamentului de o consultanta fitness si nutritie lunara, prin crearea unei fise personale si urmarirea evolutiei periodice.

 
Contactati-ne si pe © DADESIGN - Comunica prin imagine! www.dadesign.ro