S-a deschis BIO IDEAL in Ploiesti, primul magazin cu produse 100% BIO. Produse pentru vegani, sportivi, copii si suplimente 100% naturale

Consumul de produse bio este cea mai buna alegere pentru sanatatea ta si a familiei tale. Alimentele bio sunt produse alimentare ce provin din agricultura ecologica. Intregul proces prin care trec aceste produse de la plantare pana la ambalare este atent supravegheat si se folosesc tehnici si solutii care nu contin pesticide, substante chimice sau antibiotice.

Am construit un magazin NUMAI cu produse BIO

Asta înseamnă fără chimicale periculoase: fără pesticide, fără aditivi, fără organisme modificate genetic. Noi suntem primii clienţi ai magazinului nostru şi nu vrem să riscăm absolut nimic când vine vorba de sănătatea noastră si a celor dragi noua.

DE CE ?

Din pasiune pentru sanatate, nu vom avea niciodată pe rafturi produsele aşa-numite ”naturiste”, ”naturale”, ”tradiţionale'' sau ”ţărăneşti”. Aceşti termeni nu înseamnă nimic în nicio lege din România sau din afară. Pentru că pe lângă ingredientele naturale, în produsele astea sunt introduse si chimicale, pesticide, conservanti, substante posibil cancerigene fără ca vreo lege să fie încălcată.

Ce gasesti in magazinul Bio Ideal din Ploiesti

Alimente BIO (Paine, faina, indulcitori, sosuri, uleiuri, lactate, nuci si seminte etc)

Gustari BIO (batoane proteice, din canepa, ghimbir, vanilie etc)

Alimente BIO pentru copii si bebelusi

Produse dedicate sportivilor

Cosmetice BIO

Produse de curatenie BIO

Magazinul este situat in centrul Ploiestiului, langa KFC Omnia (in cladirea de birouri din spatele cofetariei Acapulco).

Bio Ideal poate fi vizitat si online, aici: http://bioideal.ro sau pe Facebook, aici: https://www.facebook.com/bioidealploiesti/

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published